Utan körkort är det svårt att få jobb

Hej och hallå, det här inlägget skriver jag i glädjens tecken, jag har nämligen fått fast arbete inom hemtjänsten. Tidigare var jag arbetslös och för att optimera mina chanser till jobb bestämde jag att det var dags att ta körkort. Nu undrar ni kanske hur man har råd att ta körkort när man inte har ett jobb? Jag hade inga sparade pengar, så även jag ställde mig frågan om jag verkligen skulle ha råd att skriva in mig på någon körskola i Uppsala, men det visade sig efter lite efterforskning att det faktiskt går att få ett förmånligt CSN-lån. Ska man låna pengar så kan körkortet vara en bra sak att låna pengar till, för som jag sa så ökar man sina chanser till att få jobb när man har ett körkort. 

Jag måste säga att jag är mycket nöjd med körutbildningen som jag fick av denna körskola i Uppsala som heter Sivia Trafikskola. Lärarna var lugna och stressade inte upp sig när jag var ute i trafiken och skulle lära mig att köra. Jag var rädd i början men tack vare lärarnas pedagogiska skicklighet och att de höll sig så lugna så smittade deras lugn av sig på mig, och även teorin som jag hade fått för mig att jag kanske inte skulle klara, klarade jag på första försöket. Det var en fredag som jag fick 63 rätt på teoriprovet och blev godkänd. På måndagen var det dags för uppkörning och jag har aldrig känt mig så spänd i hela mitt liv, men så fick jag beskedet när vi kom tillbaka till Trafikverkets kontor i Uppsala, att jag var godkänd. Om ni ska ta körkort så vill jag verkligen rekommendera er just denna körskola i Uppsala, ett stort tack vill jag avslutningsvis rikta till Sivia Trafikskola!